Cosmetica Parfum

 

Christian Dior:
Liefdesverklaring aan schoonheid en stijl


Idylle van Guerlain:

Rozen als kloppend
hart in lieflijk bloemenboeket

Nieuwe geur van Acqua di Parma:
 
Magnolia Nobile


Parfums Givenchy:
Ange ou demon le secretthe art of beauty:
Cosmetische noviteiten voor de zomer
 

Le Monde du Parfum:
Unieke parfumcollectie van Maria Swanenberg

Er was eens... een vrouw die parfumflessen ging verzamelen. Daar zijn er heel veel van op de wereld en alleen in sprookjes en legenden levert dat een bijzondere museumwaardige collectie op. Maar voor Maria Swanenberg werd dit sprookje wel degelijk realiteit, met jarenlang verzamelen heeft zij gezorgd voor de conservering van een stukje parfumhistorie. Deze collectioneur van de mooiste parfumflacons ter wereld heeft haar collectie ondergebracht in een exclusief privé-museum ‘Le Monde du Parfum’ in een bungalow in Schaijk. ‘The art of living’ bezocht deze parfumwereld in Noord-Brabant en was meteen onder de indruk van het prachtige interieur met de antieke vitrines en kasten waarin de parfumflessen staan uitgestald. Zeldzame oude flacons van kristal, zilver of brons, bijzondere gelimiteerde edities waar slechts enkele exemplaren van bestaan en parfums van alle grote parfumhuizen, een collectiedie die een groot deel van de parfum-
geschiedenis beslaat.

Guerlain Homme:
Animale mannelijkheid


Guerlain Homme is als een
verfrissende Mojito cocktail,
met een groen houtachtig bijna
knisperend karakter.
Diorshow

Iconic Mascara

Eén blik zegt meer dan duizend woorden, die uitdrukking wordt met de nieuwe couturemas-cara Diorshow Iconic van Dior bewaarheid. Het gezicht van deze mascara is de beeldschone Italiaanse actrice Monica Bellucci, haar fascinerende oogopslag weerspiegelt het droom-beeld van glamour en verleiding. De Diorshow mascaras bieden een catwalk look en geven een haute couture dimensie aan make-up. De nieuwe Iconic mascara in het Diorshow gamma onder-scheidt zich door zijn extreem krullende effect en nauwkeurige modellering.

 
Dior Homme Sport:
Frisse gembergeurGivenchy:

Tijdloze
elegantie in
digitaal design


Coty:
Wereldconcern op gebied van beauty

Christian Dior

“Haar parfum vertelt meer over een vrouw dan haar handschrift”

Midnight Poison van Dior Kruidig, fruitig en exotisch, dieppaars in de hand liggend als een giftige appel uit een sprookje, het parfum 'Poison' was in 1985 een ware verrassing in de parfumwereld. De provocerende combinatie van koriander, kaneel, wilde bessen, tuberose en opoponax hars kreeg al snel vele fans, het was geen geur voor schuchtere dames, maar met een echte jaren tachtig 'power' uitstraling. Je was er weg van of juist helemaal niet. In de loop der jaren volgden nog een aantal variaties, Tendre Poison, een frissere lichtere geur, het dieprode Hypnotic Poison vol vanille, amandel en musk en Pure Poison, een florale amber geur in een opalen flacon. Nu verschijnt een nieuw geurig 'vergif', 'Midnight Poison' in middernachtelijk blauw, diep en mysterieus als de nacht. Genspireerd door het Assepoester sprookje, die klokslag twaalf weer moest verdwijnen, maar deze Cinderella van Dior-ontwerper John Galliano laat zich niet verjagen, maar komt juist tot volle wasdom in het maanlicht.

50 jaar Givenchy Parfums

Colonia Intensa vanAcqua di Parma: een Eau de Cologne voor de man

Colonia Intensa van
Acqua
di Parma:
een Eau de Cologne
voor de man

Magische momenten van Guerlain
Magische momenten van Guerlain


Giselène,instituut voor huidverzorging

Onder het motto: 'alles op het gebied van lichaam - en huidverzorging', vinden vrouwen - en ook een stijgend aantal mannen - al vijftien jaar de weg naar Giselène, instituut voor huid-verzorging. Midden in de rustieke bosrijke omgeving van Oisterwijk, werkt Giselène samen met haar team van specialisten met behulp van de nieuwste technieken en geavanceerde apparatuur aan "Totaalkosmetiek".Beautynieuws van Coty Prestige

Toen Francois Coty in 1904 zijn parfumbedrijfje begon in Parijs had hij niet kunnen bevroeden dat meer dan 100 jaar later het gelijknamige Coty Inc. een wereld-concern is geworden, met meer dan 35 merken in portfolio en netto verkoopcijfers van bijna 3 miljard dollar.

Nieuw in de wereld van Acqua di Parma:
de geraffineerde elegantie van Iris Nobile


In Parma weet iedere vrouw:
de geur van geluk is blauw


Ange ou Demon van Givenchy
Is ze gekomen om je ziel te redden of je hart te breken ?

DE GEUR VAN CHARISMA


Pure
Poison, een begiftigd parfum

Het heerlijke zomergevoel zit al in je reiskoffer

INSOLENCE van Guerlain

Wie van mij houdt, volgt mij


KissKiss van Guerlain:

Lipstick om te zoenenMiss Dior Chèrie


De geur van onbevangenheid

Orchidée Impériale van Guerlain

Zacht & zinnenprikkelend


Fracas van Robert Piguet

Parfum pour la femme fatale


 

Rouge Dior:


een legendarische lipstick

Collezione Barbiere van Acqua di Parma